речник контакт

В.Д. директори во три училишта во Велес

Именуван е и заменик градоначалник, тоа е советникот д-р Ненад Коциќ

Петар Печков

Именувани се три в.д. директори  во три училишта во градот. Во Гимназијата ,,Кочо Рацин,, е поставена Мимоза Костоска, професор по англиски јазик. Во ОУ Стојан Стојчевски Буридан во Иванковци поставен  е м-р  по музика Трајче Малинов, додека во Основното музичко училиште ,,Стефан Гајдов,, за в.д. директор е поставена м-р по музика Светлана Ташева.   

 За заменик на градоначалникот е именуван советникот д-р Ненад Коциќ.Во претходните мандати на Коцевски заменик градоначалник беше адвокатот Оливер Гашев.  

АНКЕТА »

Дали е потребно забрана за користење на мобилни на наставата во училиштата?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »