речник контакт

Гемиџии и Локомотива лидери на општинска фудбалска лига

Заврши есенскиот дел од првенството на Општинската Фудбалска лига кое продолжува напролет.

Петар Печков

Група А

1.Гемиџии         5    3  2  0    13:6     11
2.Форца нова   5    3 1  1      13:7    10
3. Богомила      5    2  2  1        9:7      8
4. Илинден БС  5    1  1  3       10:9     4
5. Башкими       5   0  4  1        9 :12   4
6. Бирлик          5   0  2  3        7:9      2
 
Шесто коло напролет
Форца Нова – Богомила
 Гемиџии – Илинден БС
Башкими – Бирлик

Група  B

1.    Локомотива          5  4    0   1        15:6           12
2.    Младост                5   3   1    1       14:9           10
3.    Мартолци 07        5  3    1     1       11:4         10
4.    Горски                  5   2   0     3       10:21         6
5.    Интернационал   5   1   1     3        7:18          4
6.    Извбор07             5   0    1    4         4:10           1

Шесто коло напролет
Горски – Локомотива
 Извор – Интернационал
 Младост - Мартолци

АНКЕТА »

Како да се надмине состојбата со големиот број заразени лица, позитивни на ковид-19?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »