речник контакт

Германец се обложил со својата девојка да трча гола на финалето на СП

Еден Германец се обложил со девојката дека неговата веб страница до финалето ќе ја посетат 5 милиони сурфери. Според облогот, девојката ќе мора да истрча гола на финалето.

lj lkjl

Германецот Свен се обложил со својата девојка дека неговата веб страница, која ја направил на 10 јуни, до финалето на СП ќе ја посетат 5 милиони сурфери. Девојката, според облогот, на финалниот натпревар ќе мора да истрча гола на Олимпискиот стадион во Берлин. Но ова не е се. По 2-милионитата посета Свен ќе објави слика на неговата девојка во танга. На 3-милионитиот посетител ќе го соблече градникот на девојката, а по 4-милионитиот посетител ќе може да ја видиме гола на интернет. Но сите навиваат да ја видат на финалето од СП. Досега (до 16 јули) добро му оди на Свен со облогот.За само 6 дена страницата ја посетиле 2.245.950 посетители, што е речиси пола од облогот. Девојката го одржала ветувањето, па веќе ја има во танга на веб страната на Свен. Доклку сакате да придонесете да се оствари во целост облогот повелете посетете ја страницата на следниот [url=адреса без http://][/url][url=www.svenswmwette.com]линк[/url]

АНКЕТА »

Дали Општина Велес да се задолжи со 46 милиони денари, за да се изгради покриен Градски пазар?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »