речник контакт

Германскиот амбасадор на врвот Солунска глава

Викенд во Папрадиште, низ фотографии

Петар Печков

Изминатиот викенд во домот во Папрадиште престојуваше заменик  германскиот амбасадор Јорг Хереро  со пријатели од Скопје. Освен престојот таму тие се искачиле и до Солунска глава. За престојот најдобро зборуваат фотографиите. Деновиве пристапот до  домот Грин Пауер е уреден и поствени се клупи и карта на регионот.

АНКЕТА »

Дали летово планирате да одите на одмор и ако одите каде?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »