речник контакт

Гинисови рекорди 2013

Жена со најголема брада во светот, кој има најмногу тетоважи и пирсинзи на светот, најголемиот лав, најмалото куче и магаре , најмалиот автомобил, најголемиот мотор, велосипед...

Петар Печков

Дел од Гинисовите рекорди за  2013 година

АНКЕТА »

Дали учениците од 1-ви септември треба да тргнат на настава во училиште?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »