речник контакт

Гинисови светски рекорди

Откријте ги светските рекорди. Најдете го највисокиот жив човек, жената со најтанка половина, најдолгата коса што расте од ушите (?!“’%‘*&), најпирсираното тело, најмногу склекови (на другата страна од дланките) за 1 час...

Зоран Николов

Откријте ги светските рекорди. Најдете го највисокиот жив човек, жената со најтанка половина, најдолгата коса што расте од ушите (?!“’%‘*&), најпирсираното тело, најмногу склекови (на другата страна од дланките) за 1 час...

Гинисови рекорди

АНКЕТА »

Дали Општина Велес да се задолжи со 46 милиони денари, за да се изгради покриен Градски пазар?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »