речник контакт

Горан Јанков в.д директор во Хемиска

Градоначалникот не го прифати предлогот на Училишниот одбор, па ќе се распишува нов конкурс

Петар Печков

Горан Јанков е назначен за  в.д директор во Хемиското училиште Димитрие Чуповски во наредните шест месеци. Ова доаѓа откако  Училишниот одбор   на училиштето   излегол со  предлог директор  да биде Виолета Јовева, која и досега беше прв човек  во ова средно училиште,  кој не е прифатен од страна на Чадиев. Тој за вршител на должност го именува професорот по англиски јазик  Горан Јанков, кој треба да за изведе новата постапка за избор на директор во наредниот период.

АНКЕТА »

Дали попустите за „Црниот петок“ ги оправдаа очекувањата?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »