речник контакт

Гордана Тодорова в.д јавен обвинител за ОЈО Велес

Таа ќе ја извршува оваа функцијата до распишувањето на конкурс и изборот на јавен обвинител

Петар Печков

Советот на јавните обвинители на Република Македонија на одржаната 44-та седница за Вршител на должност јавен обвинител на Основното јавно обвинителство Велес ја избрана Гордана Тодорова - јавен обвинител во Основното јавно обвинителство Велес.

Ова доаѓа откако на распишаниот конкурс за јавен обвинител на Основното јавно обвинителство Велес  не е избран кандидат од пријавените.

АНКЕТА »

Дали летово планирате да одите на одмор и ако одите каде?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »