речник контакт

Гулабица пак пропеа

Велешката фолк ѕвезда пее за Џони Далавера

Петар Печков

Вале или Гулабица повторно на македонската сцена. Таа го сними своето трето видео со нумерата „Џони Далавера“. Снимено во некое кафанче, Вале на овој клип ги покажува нејзините квалитети, па и се разголе, стомаче, танга гаќи, блага еротика, помешана со избрани стихови а се завршува со фаталната „со штикла погоден“. Ако имате желба можете од вашето време да одвоите 4 минути и да видите како изгледа сето тоа.


АНКЕТА »

Како го минувате времето дома во полицискиот час?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »