речник контакт

Дваесет и девет студенти се запишаа на Техничко- технолошкиот факултет во Велес

На останатите факултети кои имаат диспензирана настава во Велес есенва не се запишуваа бруцоши

Петар Печков

Откако минатата година само седум студенти се запишаа на  Техничко- технолошкиот факултет во Велес, при Универзитетот Св. Климент Охридски од Битола, годинава  бројката на запишани е далеку повисока.

Во трите уписни рока се запишале 29 што редовни што вонредни студенти.  Од нив 19 се на отсекот нутриционизам а 10 на отсекот  прехранбена технологија и биотехнологија.

На останатите факултети кои имаат диспензирана настава во Велес есенва не се запишуваа бруцоши.  

АНКЕТА »

Како го минувате времето дома во полицискиот час?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »