речник контакт

Двоспратен автобус и низ Велес

Велес дочека низ неговите улици да мине двокатен автобус

Петар Печков

Двоспратен автобус сообраќа и низ Велес. Шегата настрана, но оваа сабота низ градот мина двокатен автобус на ЈСП Скопје.

Тој беше тука за промотивни цели, забава која се одржува попладнево на Хотел Романтик.

 Возењето на автобусот привлече внимание кај велешани а некои на младите во него ги поздравуваа   со мавнување раце.  

АНКЕТА »

Како го минувате времето дома во полицискиот час?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »