речник контакт

Дебатен форум на тема „Спиритуалноста и духовните вредности“

Јога друштвото од Велес ќе одржи отворена дебата на тема „Спиритуалноста и духовните вредности“.

Петар Печков

Во среда на 26.02.2014, 18 часот во Ликовниот салон Јога друштвото од Велес ќе одржи отворена дебата на тема „Спиритуалноста и духовните вредности“. Учесници се Павлос К. Хасанагас и Јордан Бајрактаров, модератор  Анастазија Терзијева Илиева.  

АНКЕТА »

Дали летово планирате да одите на одмор и ако одите каде?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »