речник контакт

Денот на пролетта, еко хепенинг во Младински (фото)

На зеленото дрво испорачани еко желбите на децата од градот

Петар Печков

По повод Денот на пролетта 21-ви март и деновите на екологијата се  организираше Пролетен еко хепенинг.

Учениците од стеи основни, средни училишта и сите клонови на Детската градинка беа во Младински.

Тие испорачаа на ,,зеленото дрво,,  дел од своите желби за екологијата во градот. 

 

 

АНКЕТА »

Дали летово планирате да одите на одмор и ако одите каде?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »