речник контакт

Детална фотографија на „Тајна вечера“

За првпат најпознатата, најконтроверзната слика на Леонардо Да Винчи може да се види со сите нејзини детали (фотографија со 16 билиони пиксели)

Аница Солева

Кликнете тука.

АНКЕТА »

Како да се надмине состојбата со големиот број заразени лица, позитивни на ковид-19?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »