речник контакт

Детското одделение украсено како во бајките (фото)

Подарок од Ѓоре Цветков

Петар Печков

Велешанецот Ѓоре Цветков, кој неколку години имаше убедливо најубаво украсен двор во Велес, реши годинава да ги израдува дечињата пациенти од детското одделение при Општата Болница во Велес.

Сите деца кои деновие се таму, можат да уживаат  во  декорацијата,која е како во бајките.  Голем гест на Ѓоре Цветков.

АНКЕТА »

Дали учениците од 1-ви септември треба да тргнат на настава во училиште?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »