речник контакт

Дефиле на мотористите по петти пат (фото)

Бројни учесници од Македонија но и соседството го кренаа Велес на нозе

Петар Печков

Члеовите на МК Носчи на крстот од Велес и нивните госити од Македонија но и соседните земји со дефиле по улиците, го кренаа градот на нозе.

Според организаторот околу илјада гости пристустуваат на мото забавата, која во претпладневите часови опфаќаше спретно возење  за што имаше и интересни награди.

 Во вечерните часови пак е забавата и рок концертот на кампот од мотелот Македонија. 

 

 

АНКЕТА »

Како да се надмине состојбата со големиот број заразени лица, позитивни на ковид-19?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »