речник контакт

Дефиниции

Повелете, посмејте се!

Зоран Николов

ЉУБОВ: Збор од пет букви - два самогласника, три согласника и два идиота. [br] ---------------------- [br] АРХИТЕКТ: Тип кој не бил доволно маж да стане инжинер ниту доволно педер за да стане дизајнер. [br] --------------------- [br] БАНКАР: Тип кој ќе ти го позајми својот чадор на сончев ден и ќе ти го побара назад кога почнува да врне. [br] --------------------- [br] ИЗВИДНИК: Дете облечено како кретен кому му командува кретен облечен како дете. [br] --------------------- [br] КОНСУЛТАНТ: Тип кој ќе ти го симне часовникот од рака, ќе ти каже колку е саат и после ќе ти го наплати тоа. [br] --------------------- [br] ДИПЛОМАТ: Оној кој ќе ти каже да одиш у пизду материну и тоа ќе ти го каже на таков начин што едвај ќе чекаш да почне патувањето. [br] --------------------- [br] ГЛАВОБОЛКА: Контрацептивно средство за жени. [br] --------------------- [br] ЕКОНОМИСТ: Стручњак кој утре точно ќе знае зошто она што го предвидел вчера не се остварило денес. [br] --------------------- [br] КВАНТЕН ФИЗИЧАР: Слеп човек кој во мрачна соба бара црна мачка која не е таму. [br] --------------------- [br] ФУДБАЛ: Тоа е она за што се мажи секоја жена, без да знае. [br] --------------------- [br] HARDWARE: Дел од компјутерот кој прима удари секогаш кога ќе погреши софтверот. [br] ---------------------- [br] ИНТЕЛЕКТУАЛЕЦ: Индивидуа која поседува капацитет да размислува повеќе од два часа за нешто што не е секс. [br] ---------------------- [br] ЈАЗИК: Сексуален орган кои некои идиоти го користат за говор. [br] ---------------------- [br] ПРОГРАМЕР: Тоа е оној тип кој ќе ти реши проблем кој не си ни знаел дека го имаш на начин кој не го разбираш. [br] ---------------------- [br] ПСИХОЛОГ: Оној кој гледа во сите останати кога некоја згодна девојка ќе влезе во просторијата. [br] ---------------------- [br] ТИМСКА РАБОТА: Можност вината да се префрли на друг. [br] ---------------------- [br] ВРСКА: Процес на трошење на огромни количини пари, време и енергија за подобро запознавање на некој кој во моментот не ви се допаѓа премногу а во иднина веројатно ќе ви се допаѓа уште помалку и сето тоа поради секс. [br] ---------------------- [br] ЛЕСНА ЖЕНА: Термин кој се употребува за опишување жена со морални квалитети на маж.[br] ---------------------- [br] ПРИЈАТЕЛ(КА): Личност од спротивниот пол со некоја очигледна физичка мана поради која сексот со неа не е интересен а тоа ја прави личноста особено погодна за муабет и заедничко опивање.[br] ---------------------- [br] НЕЗАИНТЕРЕСИРАНОСТ: Чувство. Најчесто го имаат жените за одредени мажи а тие тоа го толкуваат како „пушти ја, се прави важна, сака само да ме намачи за да дојдам до неа“.[br] ---------------------- [br] НИМФОМАНКА: Термин кој го користат мажите да опишат жена која сака секс почесто од нив. [br] ---------------------- [br] ТРЕЗНОСТ: Состојба во која не е можно човек да се заљуби.[br] ---------------------- [br] ИРИТИРАЧКА НАВИКА: Она во што се претвора нечија симпатична навика која на почетокот на врската се опишува како „хемија“.[br] ---------------------- [br] ПРИВЛЕЧНОСТ: Поврзување на сопствената напаленост со некоја личност.[br] ---------------------- [br] ЉУБОВ НА ПРВ ПОГЛЕД: Запознавање на две напалени лица кои не се особено избирливи. [br] ----------------------

АНКЕТА »

Дали Општина Велес да се задолжи со 46 милиони денари, за да се изгради покриен Градски пазар?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »