речник контакт

Децата од градинките делеа цвеќе за жените

Цвеќето тие го изработија самите

Петар Печков

Децата од Детската градинка Димче Мирчев, објект два, по повод 8-ми март Денот на жената делеа цвеќе.

Во близината на зградата каде престојвуаат, во Новиот дел на Велес тие на жените кои минуваа по улиците на градот им поделија цвеќе изработено од нив и воспитувачките.

АНКЕТА »

Дали летово планирате да одите на одмор и ако одите каде?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »