речник контакт

Диета

Се готви нормално со сите зачини и исклучиво со маслиново масло Во протеинскиот ден наместо месо може да се консумира сирење, јогурт, кисело млеко, јајца(но не во комбинација со месото) Алкохол - не Леб - не Благо - не Кафе без шеќер Кисела вода Сокови газирани На Повеќе ја има табелата за секој ден од неделата.

Зоран Николов

Се готви нормално со сите зачини и исклучиво со маслиново масло Во протеинскиот ден наместо месо може да се консумира сирење, јогурт, кисело млеко, јајца(но не во комбинација со месото) Алкохол - не Леб - не Благо - не Кафе без шеќер Кисела вода Сокови газирани

АНКЕТА »

Дали Општина Велес да се задолжи со 46 милиони денари, за да се изгради покриен Градски пазар?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »