речник контакт

Директори во училиштата Блаже Конески и во Горно Оризари

Рамо Биберовиќ е директор во Горно Оризари, Љупчо Николовски во Блаже Конески

Петар Печков

Две основни училишта во Велес добија директори, по распишаните конкурси. Рамо Биберовиќ професор по географија е избран за директор во ОУ Рајко Жинзифов во Горно Оризари а Љупчо Николовски професор по математика во ОУ Блаже Конески. 

АНКЕТА »

Како ќе ја помните годината зад нас, 2019-та?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »