речник контакт

Доаѓа Велигден или Божик

И додека Нена ги рекламира семејните велигденски кошнички за тоа време Скрин - мeдија ја чува честитката на локалната власт за Нова година и Божик

Петар Печков


Фотографијата со Нена ги најавува претстојните велигденски празници. Таа е сликана со велигденски кошнички, произведени во нејзината фамилија, изработени од глина а може да се најдат и набават на плоштад Којник.

И додека тие се најава за Велигден,на плоштад Сармаале на билбордот на Скрин-медија и по четири месеци сеуште се наоѓа честитката за Новата 2011 и Божикните празници, испорачана од Општина Велес.

Скрин-медија  заборави да ја отстрани оваа честитка, не заборава да реагира за поставувањето на билборд на киосците, на кој се врши рекламирање.

АНКЕТА »

Дали Општина Велес да се задолжи со 46 милиони денари, за да се изгради покриен Градски пазар?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »