речник контакт

Добродојдовте во блогосферата

Скоро 27,2 Милиони блогови. Нов блог се креира скоро секоја секунда, а феноменот е за 60 пати поголем од пред 3 години

Никола Солев

Нов блог се креира скоро секоја секунда, а феноменот е за 60 пати поголем од пред 3 години, изјави [url=www.technorati.com/]Techorati[/url]. „Во човековата историја немало толку комуникациони извори“, напиша Jeff Hess на неговиот блог [url=www.havecoffeewillwrite.com/]Have Coffee Will Write[/url]. Блогосферата е составена од текстови посветени скоро за секоја тема. Тие содржат политички гледишта, дискусии за најнови вести, пофалби, жалби и што ли уште не. Дневно се внесуваат околу 1,2 милиони постови или 50,000 на час, според [url=www.technorati.com/]Techorati[/url].

АНКЕТА »

Дали Општина Велес да се задолжи со 46 милиони денари, за да се изгради покриен Градски пазар?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »