речник контакт

Дремка

Прозевката може да дојде па и кога земета изјава од соговормик

Петар Печков

Еден по младите велешки репортери е фатен во моментот кога се прозева а соговорникот, зборува ли зборува. Тој и не знае како е тешко после буно проведената ноќ да се работи следното утро на 35 степени во сенка....

АНКЕТА »

Дали Општина Велес да се задолжи со 46 милиони денари, за да се изгради покриен Градски пазар?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »