речник контакт

Д-р Стровјаноски нов директор на Општа Болница Велес

Министерството за здравство информира дека е именуван нов директор на велешката Болница

Петар Печков

Министерството за здравство денес, петок соопшти дека се изврши повеќе промени  на директорските  места на Јавните здравствени установи во земјава и тоа 17. Меѓу нив е и велешката Болница.

За нов директор  на ЈЗУ Општа Болница Велес именуван д-р Димитар Стровјаноски, специјалист по   урологија.

АНКЕТА »

Дали летово планирате да одите на одмор и ако одите каде?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »