речник контакт

ЕКСКЛУЗИВНО Велес ноќе од дрон

Иво Иванов и студио ,,Пента,, ни нудат тоа што имаа можност досега да го видат птиците, Велес од небо

Петар Печков

Иво Иванов и студио ,,Пента,, ни нудат  видео снимка од Велес, навечер, снимано од дрон.  

Бидејќи досега нема видео запис од градот од оваа перспектива, сигурно ќе привлече внимание и ќе биде гледано.  

Тоа што имаа можност досега да го видат птиците, од вечерва ни е достапно и на нас луѓето.   Затоа уживајте во единствената глетка. 

АНКЕТА »

Како да се надмине состојбата со големиот број заразени лица, позитивни на ковид-19?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »