речник контакт

Евро хепенинг, за Денот на Европа

Младите велешани претставија дел од државите на Европа

Петар Печков

Со забава во Младинскиот парк, младите oд градот го oдбележаа Денот на Европа 9-ти мај. 

На две локации,  на едната  на сцената од амфитеатарот со музика, песна, танц, додека на другата со народни носии, обележја, храна и пропаганден материјал беа претставени дел од земјите на ЕУ.

АНКЕТА »

Како да се надмине состојбата со големиот број заразени лица, позитивни на ковид-19?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »