речник контакт

Една супер монтажа специјално за Велешани

\"Sladja - Poznata vidjena slavna\"

Аница СолеваWelcome to Veles, Macedonia! My birthtown. This is a montage of my recordings. The reason I chose \"Sladja - Poznata vidjena slavna\" in the music track was because she was in Veles when I was there and because the song rocks!!

Pozdrav od Florida


АНКЕТА »

Дали Општина Велес да се задолжи со 46 милиони денари, за да се изгради покриен Градски пазар?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »