речник контакт

Екоинцидент во Велес - 2 дел

И додека комуналниот инспектор и одговорните на ЈКП Дервен биле на местото на настанот, од каде тракторот на ЈКП Дервен истурил смет во Вардар, од другата страна на брегот дошол приватен камион и во Вардар фрлил шталско ѓубре??!! Ако коза лаже, рог не лаже...

Петар Печков

И додека комуналниот инспектор и одговорните на ЈКП Дервен биле на местото на настанот, од каде тракторот на ЈКП Дервен истурил смет во Вардар, од другата страна на брегот дошол приватен камион и во Вардар фрлил шталско ѓубре??!! Ако коза лаже, рог не лаже...

АНКЕТА »

Дали Општина Велес да се задолжи со 46 милиони денари, за да се изгради покриен Градски пазар?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »