речник контакт

Ексклузивно видео - храмот Св. Пантелејмон од дрон

Ремек делото на Андреја Дамјанов преку видеото на Иво Иванов и Пента студио

Петар Печков

Ремек делото на Андреја Дамјанов од 1840-та ТрМр премиерно ви го претставува преку видеото на Иво Иванов и Пента студио.

Овој пат црквата која ги воодушевува сите нејзини посетители, можете за прв пат да ја видите од нова димензија, досега недостапна за човекот. Од воздух, од дрон.

Прекрасните слики, забележани на зајдисонце, не остават никого рамнодушен.  Уживајте.

АНКЕТА »

Како да се надмине состојбата со големиот број заразени лица, позитивни на ковид-19?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »