речник контакт

Ентер, Инбокс…

Навистина не разбирам… На кого му текнало наместо водители на ТВ да става компјутерски генерирани ликови...

Никола Солев

Навистина не разбирам… На кого му текнало наместо водители на ТВ да става компјутерски генерирани ликови кои зборуваат или е многу добар психолог („еј види ги хакери!“ синдром) или навистина е љубител на кичот… Што се случи со стариот добар „токинг хед“ концепт… Навистина не разбирам!? Извор: [url=jovansblog.dobroutro.com/?p=733]Блогот на Јован[/url]

АНКЕТА »

Дали состојбата со ковид-19, го промени начинот на живот кај Вас?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »