речник контакт

Есенска понуда на велешкиот пазар

Невообичаена понуда за овој период од годината

Петар Печков

Што се се нуди на велешкиот пазар овој период од годинава. Иако крајот на ноември доматите и пиперките ги има во големи количини а по поволни цени. Еве низ повеќе слики прошетка што се има и како се движат цените.

АНКЕТА »

Дали летово планирате да одите на одмор и ако одите каде?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »