речник контакт

Ефикасно 14-то коло на Општинска фудбалска лига

Табелата без промени, Илинден Башино село во водство

Петар Печков

Резултати  14 коло

Младост – Форца Нова     1:4

Мак. сонце – Тополка       3:2

Бирлик – Башкими             1:3

Мартолци 07 – Интернационал  5:1

Илинден БС – Горски        7:0

Екипата на Бабуна слободна

               Т А Б Е Л А

1. Илинден БС               13  11  1  1    38:9      34

2. Бабуна                         12  10  0  2    48:11    30

3. Мартолци                   13    9  1  3    43:22    28

4. Форца Нова                13   8  1   4    32:22    25

5. Башкими                     13   7  1  5     27:24    22

6. Македонско сонце   13  7  0   6     39:32    21

7.  Бирлик                        13  4   1  8     32:41    13

8. Тополка                       13  4  1   8     28:37    13

9. Младост                      12  3   3  6     15:25    12

10. Горски                       13   2   1  10   17:47     7

11. Интернационал      12   0   0  12   12:61     0

        Во 15-тото коло  викендов играат:

Интернационал –Бирлик

Форца нова – Бабуна

 Горски  - Мак. Сонце

Башкими – Илинден БС

Тополка – Младост

Слободна екипата на Мартолци  

АНКЕТА »

Дали летово планирате да одите на одмор и ако одите каде?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »