речник контакт

Жаре прави беџови

Жаре изненадува со своите авангардни подвизи.Колку е оправдан поддржан и надополнет во своите идеи од нашите сограѓани е интересно прашње.

lj lkjl

Жаре изненадува со своите авангардни подвизи. Колку е оправдан поддржан и надополнет во своите идеи од нашите сограѓани е интересно прашње.

АНКЕТА »

Дали Општина Велес да се задолжи со 46 милиони денари, за да се изгради покриен Градски пазар?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »