речник контакт

Железничка станица Велес доби телефонски број за информации

Патниците ќе можат да прашаат на 075 281- 972

Петар Печков

Патниците кои ги користат услугите на Македонски железница, нема повеќе да доаѓаат на железничка без да знаат дали, колку возот доцни и воопшто ќе дојде  или е неа време.

Од неодамна службата за информации доби телефонски број кој служи за добивање на неопходните информации. Тоа е бројот  075  281- 972.

Претходно неколку години  Железничка станица Велес немаше број  каде ќе можат да се добијат информации за возниот ред  и цента на билетите,  бидејќи 043 231 - 033 беше надвор од функција.  

АНКЕТА »

Како да се надмине состојбата со големиот број заразени лица, позитивни на ковид-19?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »