речник контакт

Железнички возен ред за 2020 година

Поради вонредната состојба со епидемијата на корона вирус и полицискиот час, патничкиот железнички сообраќај претрпе сериозни промени

Петар Печков

Поради вонредната состојба со епидемијата на корона вирус и полицискиот час, патничкиот железнички сообраќај претрпе сериозни промени. Патнички воз за Кочани и од Кочани нема.

Еве го актуелниот:

Поаѓање од  Велес за Скопје  6,40 / 7,25/ 8,20/ 12,10/ 14,24/ 15,24/ 17,01/ 

Поаѓање од Велес за Битола 7,50/ 15,20

Поаѓање од  Велес за Гевгелија  7,20 / 16,20

Поаѓање од  Скопје за  Велес  6,23/ 6,57/ 9,15/ 12,40/ 14,30/ 15,24/ 

Поаѓање од Битола  6,00/ 12,51

Поаѓање  од Гевгелија  за Велес 5,40 / 15,10 /

Понеделник претпладне не сообраќаат возовите од и за Битола и Гевгелија. 

Времено се укинати сите бесплатни  железнички билети, за ученици, студенти, млади и возрасни над 64 години 

АНКЕТА »

Дали летово планирате да одите на одмор и ако одите каде?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »