речник контакт

Забрането пушење

Шо мислите, дали ќе функционира забранетото пушење на јавни места? Дали ќе биде како ноа со каишот во кола?

Никола Солев

Шо мислите, дали ќе функционира забранетото пушење на јавни места? Дали ќе биде како ноа со каишот во кола? Имав прилика да отидам до Калипсо и откако седнав да ми кажат дека воа било одделот за непушачи, па морав да се преместам. Најдоброто беше шо двата оддели не беа одделени со ништо! А и во останатите локали е истата приказна.

АНКЕТА »

Како го минувате времето дома во полицискиот час?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »