речник контакт

Заклетва на новата генерација војници на АРМ

Во велешката касарна Алексо Демниевски Бауман заклетва даде 11-тата генерација војници кои доброволно служат во АРМ

Петар Печков

Седумдесет војника од кои три жени се новите регрути  на АРМ кои доброволно ќе го служат воениот рок во велешката касарна Алексо Демниев Бауман.

АНКЕТА »

Како да се надмине состојбата со големиот број заразени лица, позитивни на ковид-19?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »