речник контакт

Започна изградбата на елитната сателитска населба езеро Младост

Во близина на Прокредит академијата, кај езеро Младост, некој од сопствениците на 32-те парцели наменети за изградба на објекти за домување започнал со изградбата на неговиот нов дом.

Петар Печков

Во близина на Прокредит академијата, кај езеро Младост, некој од сопствениците на 32-те парцели наменети за изградба на објекти за домување започнал со изградбата на неговиот нов дом.

Објектот е во веќе oдмината фаза на градба а се гледаат и контурите на вториот кој е во негова близина. Со ова започна реализацијата на изградбата на комплекс елитна сателитска насeлба езеро Младост, каде има 32 парцели кои се продадени на скопски и велешки бизнисмени, но и на странци – словенци.

АНКЕТА »

Дали Општина Велес да се задолжи со 46 милиони денари, за да се изгради покриен Градски пазар?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »