речник контакт

Започна пролетниот дел од Општинската фудбалска лига

Домаќините само со две реми, гостите уверливи

Петар Печков

14 коло на Општинска фудбалска лига

 Мартолци  - Башкими 2:2

Македонско сонце - Тополка 1:3

Форца Нова - Бабуна 0:2

Интернационал - Младост 2:2

Горски - Гемиџии 1:3 

слободни беа: Илинден БС и Бирлик

 

 

 Т А Б Е Л А

 1. Бабуна                              12  12  0   0     58:16     36

 2. Гемиџии                           12  10  1   0     42:15     31

 3.Тополка                            12   6  2    4     27:15     20 

 4.Илинден БС                     12    6  1   4     27:20     19

 5. Македонско сонце        12   5  3   4      23:20     18

 6. Мартолци 07                  12   4   4  4      26:30     16

  7.Горски                             12  4   1   7     15:21      13

  8.Младост                          12  4   1   7     18:36      13

  9.Форца нова                    12   3   1   8     16:24      10

 10. Интернационал          12   3  1   8      20:36      10

11.Бирлик                           12   3  1   7      15:42      10

12.Башкими                       12   2  2   8       22:34       8

 

идно 15 коло- сабота

 

Младост- Мартолци

Гемиџии- Интернационал

Илинден БЦ -Горски

 Башкими - Мак. сонце

Тополка - Бирлик

 слободни: Форца Нова и Бабуна

АНКЕТА »

Дали летово планирате да одите на одмор и ако одите каде?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »