речник контакт

Започна фудбалското првенство на Општинска лига 2014-15

Во лигата играат 11 екипи

Петар Печков

Во првото коло на ОФ лига постигнати се следни резултати:

Интернационал – Богомила 6:2
Младост – Бирлик                 4:1
Горски -  Форца Нова           1:4
Мартолци –Башкими            2:3
Илинден БС- Гемиџии 903   1:2
 Илинден 1955 слободен

 

Следно коло
Гемиџии- Младост
Форца нвоа – Илинден БС
 Богомила –Горски
 Башкими – Интернационал
 Илинден 1955 –Мартолци
 Бирлик слободен
 
 На помошното фудбалско игралиште играат екипите на: Младост, Гемиџии 903, Бирлик, Форца Нова, Горски, Интернационал. Во Башино село  играат Илинден БС, Илинден 1955, во Богомила – Богомила, во Чашка -Башкими и во Извор  екипата на Мартолци

АНКЕТА »

Дали Општина Велес да се задолжи со 46 милиони денари, за да се изгради покриен Градски пазар?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »