речник контакт

Зајаци шетаат низ Велес

Репрезентативен примерок на зајак шета во околината на Бензинската пумпа на Макпетрол, кај семафорите

Петар Печков


Повеќе сведоци потврдиле а тука се и овие фотографии, дека низ градов шетаат зајаци. Во близина на Бензинската пумпа на Макпетрол, кај крстосницата се направени  фотографиите од репрезентативен примерок на зајак. Тој мирно и спокојно јадеше од тревата на големо изненадување на минувачите, па дури и статираше да биде сликан.

АНКЕТА »

Дали Општина Велес да се задолжи со 46 милиони денари, за да се изгради покриен Градски пазар?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »