речник контакт

За големината на човекот

Што е човекот во универзумот. Секој може да се пронајде тука.

Петар ПечковАНКЕТА »

Дали Општина Велес да се задолжи со 46 милиони денари, за да се изгради покриен Градски пазар?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »