речник контакт

За денот на дрвото одложено 101 судење во Основен суд Велес

Дел се веќе се презакажани, други дополнително. Сабота 13 декември е работна

Петар Печков

Денот на дрвото 3-ти декември одложи 101 судење во Основен Суд Велес.

Дел од предметите судиите, пред се од граѓанскиот оддел веќе ги насочија со нов термин, додека кривичарите тоа ќе го сторат дополнително.

АНКЕТА »

Како го минувате времето дома во полицискиот час?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »