речник контакт

За малите Македончиња по светот

Учи македонски - За малите Македончиња по светот

Аница Солева

Најдов многу интересна страна за сите Македонци кои живеат во странство. Од оваа страна можат да си купат книги, цедиња со македонска музика, да се запознаат со традиционалните инструменти и народните носии. Повелете посетете ја [url=macedoniadirect.com]macedoniadirect.com[/url]

АНКЕТА »

Дали Општина Велес да се задолжи со 46 милиони денари, за да се изгради покриен Градски пазар?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »