речник контакт

За новите фризури, кои ги има се повеќе

Секој е свој на свој начин

Петар Печков

Промовирајќи ги различните од средината, ТРМР Ви ги претставува средношколците Решат и Алмир  кои со нивната невообиачена фризура го привлекуват вниманието. За да не се вртите  кога ќе ги видите, еве  фотографија, за нештата да  бидат појасни.

АНКЕТА »

Дали Општина Велес да се задолжи со 46 милиони денари, за да се изгради покриен Градски пазар?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »