речник контакт

За потокот повторно

До кoга ваквата слика ќе биде секојдневица за жителите на Потокот

Петар Печков

 Оваа информација ја испрати посетител на ТРМР. Тој и жителите од овој дел на градот, Потокот, кај игралиштето реагираат на некои несовесни граѓани кои сметот, пластичните шишиња го фрлаат во овој простор.

Поради тоа шахтата е затворена  а ЈКП Дервен го нема да ја исчисти. Поради затнатиот канал водата тече по игралишето и се создава грда слика за минувачите.

АНКЕТА »

Дали учениците од 1-ви септември треба да тргнат на настава во училиште?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »