речник контакт

Зимскиот распуст од среда 30-ти декември и ќе трае до 20 јануари до година

Учениците на распуст 22 дена

Петар Печков

Распустот за учениците во учебната 2015/2016та година започнува среда на 30-ти декември  а завршува среда  на 20-ти јануари следната година.  

Тие на училиште треба да се јават четврток 21 јануари.  Последен ден со настава е вторник 29-ти декември. 

Во Велес настава во основното и средно образование посетуваат 7,5 илјади ученици

АНКЕТА »

Каде одмарате летово?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »