речник контакт

Изградба на нова црква

Се удираат темелите на новата црква кај гимназија „Кочо Рацин“. За таа цел бутнати се повеќе објекти (Снупи, Царето...)

Аница Солева

АНКЕТА »

Дали Општина Велес да се задолжи со 46 милиони денари, за да се изгради покриен Градски пазар?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »