речник контакт

Изложба на слики и цртежи

Изложба на слики и цртежи од Трајче Чатмов - Чатма, академски сликар од Скопје. Уметничка галерија, 08 Април, 20 часот

Аница Солева

Изложба на слики и цртежи од Трајче Чатмов - Чатма, академски сликар од Скопје. Уметничка галерија, 08 Април, 20 часот

АНКЕТА »

Дали Општина Велес да се задолжи со 46 милиони денари, за да се изгради покриен Градски пазар?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »