речник контакт

Изложба на фотографии за Њујорк

Во среда навечер во Ликовниот салон во Велес ќе биде отворена интересна изложба на фотографии за Њујорк.

Петар Печков

Во среда навечер во Ликовниот салон во Велес ќе биде отворена
интересна изложба на фотографии за Њујорк.

На неа ќе бидат претставени 81 црно бела фотографија од животот на овој град.

Изложбата се организира во соработка со Народниот музеј од Велес и амбасадата на САД.

Во Македонија истата ќе биде отворена до 5-ти февруари.

АНКЕТА »

Дали Општина Велес да се задолжи со 46 милиони денари, за да се изгради покриен Градски пазар?

Резултати

ПРИЈАТЕЛИ »